Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >Homenatge als 25 anys de Càrrecs de la Festa amb un concert de la Societat Musical l'Harmonia

 

HOMENATGE ALS 25 ANYS DE CàRRECS DE LA FESTA AMB UN CONCERT DE LA SOCIETAT MUSICAL L'HARMONIA

px

16/08/2010 a les  17'11

La Casa de la Cultura campellera acollirà dissabte 21 d'agost, a les 21'00 hores, la actuació de l'Harmonia què interpretarà una recopilació musical de peces festeres des de 1956.

Homenatge als 25 anys de Càrrecs de la Festa amb un concert de la Societat Musical l'Harmonia

 
En l'Auditori "Pedro Vaello" de la Casa de la Cultura del Campello tindrà joc un Concert homenatge als 25 anys de Càrrecs festers, on la Societat Musical l'Harmonia d'Alacant interpretarà un repertori de peces festeres compostes pels més destacats autors dels segles XX i XXI.
 
El concert, amb entrada lliure, constarà de dos parts i en el descans, la Junta Festera de Moros i Cristians rendirà homenatge a tots els festers que han exercit de càrrecs en la Festa com a Capitans, Ambaixadors i Bandereres des de 1985.

La Societat Musical l'Harmonia, dirigida per "José Tomás Moñinos Baeza", interpretarà huit de les peces més significatives de la música festera. La primera part del concert amb peces compostes en el segle XX, començant pel pasdoble "Musical Apolo", compost en 1956 per "Amando Blanquer Ponsoda", les marxes cristianes "Apostol Poeta R. Duyos", de José María Ferrero (1978) i "El Barranc del Sinc", de Rafael Mullor Grau (1985) per a finalitzar amb la marxa mora Rifeño, composta en 1998 per Sánchez Navarro.

La segona part amb peces del segle XXI, sent la primera "Patricio Barceló", pasdoble compost en 2002 per Ramon Garcia i Soler, seguit de Ben Al Sahagui, marxa mora de Francisco Valor (2005). A continuació s'interpretarà el pas maser "De Quiroga a Seneca", de Mas Mataix (2007) i es tancarà amb ‘Karak dels Cavallers', marxa cristiana composta en 2010 per José Rafael Pascual Vilaplana.

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat