Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >Exposició homenatge a la Festa del Campello

 

EXPOSICIó HOMENATGE A LA FESTA DEL CAMPELLO

px

07/08/2010 a les  22'58

L'exposició festera organitzada per la Junta Festera de Moros i Cristians estarà disponible fins al dissabte 28 d'agost en la Casa de la Cultura. L'horari de visites serà de 18 a 21 hores, de dilluns a dissabte.

Exposició homenatge a la Festa del Campello

La Junta Festera ha inaugurat una exposició homenatge als 25 anys organitzant les festes majors de Moros i Cristians. L'exposició compta amb tot tipus de materials utilitzats en les festes del Campello.
 
Trages, vestimentes, armadures, espases, escuts, banderes, estendards, ceptres i fotos dels Càrrecs festers són algunes de les coses que es poden veure en la Sala d'exposicions durant les pròximes setmanes. També es mostren els Cartells anunciadors de les distintes edicions de les Festes de Moros i Cristians.
 
Els visitants podran disfrutar d'objectes simbòlics com les claus del poble o el ceptre de les capitanes, símbols que lluïxen cada any els Capitans de les festes. Tot açò està acompanyat de fotografies de pregoners, ambaixadors, bandereres i capitans que han protagonitzat les festes patronals. També es mostren imatges de desfilades i dels principals actes representatius com el Desembarcament i les Ambaixades.

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat