Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRET 2010

 

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRET 2010

px

12/09/2010 a les  23'21

En la vesprada del dissabte 11 de setembre va tindre joc l'acte de Presentació del Llibret de les Festes majors de Moros i Cristians, en l'Auditori Pere Vaello de la Casa de la Cultura del Campello.

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRET 2010

 
Com a preàmbul de les festes del Campello, que se celebren del 12 al 15 d'octubre, en esta oportunitat, amb encertat criteri, les comparses Non Bèbéc i Jaume I, responsables de l'acte amb la col·laboració de la Junta Festera, es van decidir per un sainet escrit i dirigit per Mari Àngels Lucas i Pèrez, coneguda festera de la localitat.
 
Este sainet còmic, sorprenentment interpretat per algunes sòcies i socis de les dues comparses, va recrear les vicissituds de les venedores dels llibrets de festes als anys seixanta fent les delícies dels assistents. L'estructura de l'acte va comptar amb la participació de la Colla de dolçainers Larraix acompanyada del grup de dansa de l'Estatxa.
 
Durant l'intermedi va tindre lloc l'entrega dels premis al XXV Concurs del Cartell anunciador de les festes i a l'XI Concurs de Fotografia Vicente Ròdenas Alberola.
 
Quan les bones idees s'acompanyen d'il·lusió i esforç, el millor resultat esta aconseguit abans de començar.
 
Gràcies per esta vetlada.
 

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat