Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >ÈXIT ROTUND PER A LA PRESENTACIÓ DELS CÀRRECS FESTERS 2006

 

ÈXIT ROTUND PER A LA PRESENTACIÓ DELS CÀRRECS FESTERS 2006

px

27/08/2006 a les  21'44

Més de 5000 persones van gaudir en la nit del dissabte 26 d'agost, en la platja del Clot de l'illot del Campello de l'espectacular muntatge "FESTA", preparat per a presentar els Càrrecs festers de les festes de moros i cristians 2006 i despedir amb honors als de les passades celebracions.

ÈXIT ROTUND PER A LA PRESENTACIÓ DELS CÀRRECS FESTERS 2006

 
Pel Bàndol cristià els nous Capitans, Fernando García Forner i Mónica Baeza Climent, acompanyats pel seu Ambaixador Francisco Vaello Caballero i la Banderera Anna Vaello Pérez, van ser presentats oficialment entre els aplaudiments de festers i visitants que abarrotaven este enclavament tradicional del carrerlamar campeller. No van tardar a ser requerits els Capitans moros, José Luís Mut Ramos i Noelia Moll Juan, que van ser precedits en la seua presentació pel seu Ambaixador Francisco Baeza Palomares i Anabel Escribano Navarro com a Banderera del Bàndol de la mitja lluna.
 
El guió de l'espectacular acte, en el que no va faltar detall, es va centrar en mostrar a la multitud present un resum dels actes festers que se celebren en les festes patronals campelleres, començant pels tradicionals actes del Correfocs, la dansà i la mocadorà de Sant Donís, per a endinsar-se en el Desembarcament, les Entrades i d'una emotiva interpretació de diversos fragments de les seues conegudes ambaixades.
 
En tot moment l'immens entarimat, de més de 16 metres i amb rampes d'accés, va mantindre l'atenció dels espectadors, escenificant fidelment moments de la nostra història com la capitulació del Regne de València en mans del Rei Jaume I.
 
No va faltar la pólvora que va sorprendre des del començament amb descàrregues d'arcabusseria i bombardeig aquàtic que, junt amb els espectaculars focs artificials llançats des de la Torre de la illeta per la pirotècnia de Vicente Caballer, van captivar al respectable per la seua espectacularitat i sincronització de llançament durant l'acte. El so i il·luminació d'este grandiós esdeveniment va anar a càrrec dels professionals de Portes S.L., que en tot moment van estar a l'altura de les expectatives despertades per esta magna escenificació per mitjà de l'últim en tecnologia.
 
L'Associació musical l'Avanç, la Colla de dolçainers i tabaleters Larraix junt amb els Sonadors de la Güaita valencians, ens van delectar amb les seues magnífiques interpretacions que van destacar amb les emotives albades de Mª Cristina Marco “ la Baldomera ”, la qual va demostrar amb les seues interpretacions que en El Campello residix una professional com poques.
 
I així amb tot un elenc de més de dos-centes persones que van participar en l'organització i desenvolupament d'este magnifique acte, entre els que destaquem al grup de dansa l'Estaxa, els ballarins de la dansá campellera de Salpassa i l'elogiat vestuari de Susana Gosálvez… Sense dubte tot un ESPECTÀCLE.
 

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat