Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >PRESENTACIÓ DEL LLIBRET DE FESTES 2006: TOT UN ÈXIT.

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRET DE FESTES 2006: TOT UN ÈXIT.

px

10/09/2006 a les  10'46

En la vesprada del dissabte passat 9 de setembre va tindre lloc la Presentació del Llibret de Festes 2006 a la que van assistir els recents Càrrecs festers i les Autoritats municipals acompanyats per més de 500 persones que van omplir l'auditori de la Casa de la Cultura del Campello per a presenciar este emotiu acte, inclòs en el Programa oficial de les festes patronals de Moros i Cristians en honor a la Mare de Déu dels Desemparats.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRET DE FESTES 2006: TOT UN ÈXIT.

 
Un any més la Junta Festera va sorprendre gratament amb la qualitat fotogràfica i d'impressió junt el format innovador adoptat per aquest exercici. En esta ocasió s'han editat dos llibres que s'entreguen davall el mateix precintat, el “Llibret de Festes 2006” i la “Guia Comercial 2006” de les empreses col•laboradores de la festa campellera. Un pràctic binomi per a disfrutar amb la seua lectura i entretindre's durant hores amb les més de 1000 fotografies que omplin les seues pàgines i una pràctica guia comercial per a consultar durant tot l'any.  Tot un encert.

La Presentació va anar a càrrec de les pròximes Capitanies 2010, Maseros i Kordofan, segons l'acord adoptat pel Consell Permanent de la Junta Festera per a potenciar i fer partícips a tots els festers en l'organització dels actes oficials. 
 
Durant l'esdeveniment es va mostrar al públic assistent, amb caràcter de primícia, el nou vídeo clip editat per la Junta Festera que va sorprendre gratament per la seua impactant presentació vídeo musical de les festes de l'any passat. Així mateix, com ja és tradició, es van entregar els premis als guanyadors del VII Concurs fotogràfic “Vicente Ródenas Alberola” i del XXI Concurs de Cartells anunciadors de les Festes Majors de Moros i Cristians 2006.
 
 L'acte va ser amenitzat i va finalitzar amb un gratificant concert de música medieval interpretat pels Ministrils de les Germanies, grup que ja va actuar en la passada i espectacular Presentació de Capitanies l'últim dissabte d'agost al Clot de l'Illot de la platja del Campello i que ha calat profundament en la particular forma d'entendre la Festa unida a les tradicions d'esta Junta Festera.

 

 

 

 

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat