Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >MÉS DE 5.000 PERSONES GAUDIXEN AL ALBA DEL DESEMBARCAMENT

 

MÉS DE 5.000 PERSONES GAUDIXEN AL ALBA DEL DESEMBARCAMENT

px

20/10/2006 a les  10'33

Sense cap dubte el Desembarcament campeller mostra tot el potencial de la festa de moros i cristians, la força de l'amistat entre els pobles i les seues gents, revivint amb orgull conteses passades per a pintar des de l'esperança un llenç de germandat junt amb el Mediterrani.

MÉS DE 5.000 PERSONES GAUDIXEN AL ALBA DEL DESEMBARCAMENT

 
Un any més la festa campellera avança imparable. Després de la nova ubicació i escenificació de l'acte del Desembarcament escomesa en el 2005, s'han coordinat i potenciat detalls pel que fa a la seua total posada en escena per mitjà del seu propi guió musical i pirotècnic, així com per mitjà de la instal·lació d'una tribuna a peu de platja per a invitats i mitjans de comunicació en primera línia. Encara així les previsions més optimistes van ser desbordades pel nombrós públic assistent que va superar amb escreix l'assistència de l'exercici anterior.
 
Com a novetat destacable referir l'estrena de la Colla escènica formada per més de vint festers que van sorprendre els assistents amb les seues treballades lluites i posada en escena.
 

 

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat