Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >LA GRAN ENTRADA

 

LA GRAN ENTRADA

px

21/10/2006 a les  18'43

Les Capitanies d'Aín Karim i Jaume I es van disputar amb els seus "Boatos" singulars els calorosos aplaudiments del públic que omplia tot el recorregut de l'Entrada Cristiana-Mora. Les Croades i Temps de Pau i Guerra van conquistar les millors crítiques pels seus detalls cuidats i fidelitat històrica.

LA GRAN ENTRADA

 
Encara que la brisa a poqueta nit refrescava, la veritat és que era d'agrair i ajudava a combatre els calors pròpis de l'incessant esdevindre de les esquadres ricament abillades i envoltades en els sons de més de trenta bandes de música que omplien els carrers amb les seues interpretacions magistrals.
 
Dins de tan animosa Entrada i destacant, les Capitanies d'enguany mostraven tot el seu potencial per mitjà de la seua desfilada conjuntada al voltant de temes concrets dirigits amb enginy i molt de treball. El debat tornava a renàixer en els carrers sobre la sana competitivitat entre els dos bàndols festers.
 
El Campello un any més va lluir amb llum pròpia entre moros i cristians, mantenint el seu conegut estàndard on la música, el color i la calor humana es fonen en un sol, entregant als presents uns moments inoblidables.

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat