Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >TOTS AL CASTELL, TOTS A LA FESTA.

 

TOTS AL CASTELL, TOTS A LA FESTA.

px

25/10/2006 a les  22'01

Un altre dia de goig. Després de les commovedora ambaixada de l'emissari cristià als peus del fortí fester va arribar l'enfrontament verbal amb el seu oponent sarraí. Els sons de la reconquista van envoltar la plaça en un ambient fester que va rivalitzar amb el record recent de la contesa del dia anterior.

TOTS AL CASTELL, TOTS A LA FESTA.

 
A l'emmudir els arcabussos després de la presència del Capità cristià, un cavaller va entregar les condicions de rendició al Senyor de la fortalesa mora. La resposta va ser contundent i no es va fer esperar, no seria tan senzill recuperar les terres arrabassades.
 
Com marca la tradició l'Ambaixador ha d'utilitzar les seues entrenades paraules per a convéncer i evitar la contesa, però enfront es va situar el seu homòleg alliçonat en les mateixes arts de l'oratòria i, sense acord, va tindre lloc l'inevitable:
 
"Saps que per ben sentat que estigues, que no pots caure mai no ho digues."
 
En definitiva, tot un espectacle que va culminar amb llargs aplaudiments i felicitacions als participants. Un tancament de luxe per als actes d'escena de les festes de moros i cristians del Campello i un motiu més per a enorgullir-se de la germandat festera.

     

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat