Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >PRESENTACIÓ DE LA PELÍCULA "MOMENTS DE FESTA"

 

PRESENTACIÓ DE LA PELÍCULA "MOMENTS DE FESTA"

px

07/03/2007 a les  21'13

Divendres 16 de març del 2007, a les 20'00 hores en la Casa de la Cultura campellera, tindrà lloc l'estrena de la pel·lícula "Moments de Festa", editada per la Junta Festera de Moros i Cristians amb el suport de la Regidoria de Turisme. Un esdeveniment que no vos podeu perdre.

PRESENTACIÓ DE LA PELÍCULA "MOMENTS DE FESTA"

 
Encara que és sabut que no existix parangó al directe de la vida, considerem necessari proveir a la història de les millors ferramentes per a la seua consulta i gaudiment, com a reflex veraç de la cultura i tradicions d'un poble.
 
Des d'esta perspectiva i amb els mitjans al nostre abast, s'han recopilat en este treball seqüències representatives de la nostra personal forma d'entendre la Festa. Una mostra audiovisual dels nostres Moros i Cristians que, lluny de l'ànim de servir de mitjà promocional, reunix les famílies festeres amb l'únic fi de mostrar la realitat del nostre sentir i la nostra germandat... La Festa del poble per al poble.
 
Esperem que el seu atent espectador gaudisca amb la qualitat de les imatges envoltades per la nostra amada pregonera... la Música de la Festa.

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat