Festes de Moros i Cristians del Campello

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Notícies

> Notícies Festa > Anteriors >PREGÓ 2007: A COR OBERT

 

PREGÓ 2007: A COR OBERT

px

09/11/2007 a les  23'31

La pluja incessant no va poder frenar les ganes de festa del nostre poble. La Plaça de l'Església abarrotada i coberta per un manto multicolor, format per centenars de paraigues, va mostrar al nostre Pregoner tot el suport esperat en la seua proclama personal de l'inici de la Festa.

PREGÓ 2007: A COR OBERT

 
Antonio Ramos Baeza, el nostre Toni el Nap, va centrar el seu parlament en un entranyable recorregut de vivències durant el seu llarg recorregut fester, tota una vida, fent especial referència i agraïment a noms coneguts per tots que, tant a ell com a les nostres festes, van deixar empremta reconeguda. Durant el temps que va durar la seua esperada intervenció, no van cessar les paraules d'ànim i els víctors propis d'este acte familiar, punt de partida de grans il·lusions festeres a les que Toni va saber entregar-li un pròleg senzill, directe i emotiu.
 

 
Estem totalment d'acord, la Festa nascuda d'uns pocs ha amerat la nostra existència en l'esdevindre dels anys. Recordar els nostres orígens i als seus actors principals és un exercici sa i desitjable pel bé de tots.
 
Gràcies per la teua sinceritat, escoltar-te va ser un preludi de luxe i una lliçó d'humilitat per a tots i segur ajudarà a molts a ser millors festers i, conseqüentment, millors persones. Segur.

px
© 2006-2019 festesdelcampello.cat